·
·
·
·
·
Activitatea 1- 2.03.2022 - Tehnici tradiționale de preparare a produselor de patiserie și a deserturilor
Activitatea 2 - 4.02.2022 - Arta servirii preparatelor culinare
Activitatea 3 - 9.03.2022 - Ghid practic de preparare al pastelor făinoase în bucătărie
Activitatea 4 - 11.03.2022 - Curs practic interactiv, dedicat realizării pralinelor de ciocolată- Invitați, elevii Școlii Gimnaziale nr. 40 Aurel Vlaicu, Constanța
Activitatea 5 -11.03.2022- Curs practic interactiv, dedicat realizării pralinelor de ciocolată - Invitați, elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 Jean Bart, Constanța
joi, 3 martie 2022
ZIUA NATIONALA A MESERIILOR MARTIE 2022
ZIUA NATIONALA A MESERIILOR 2022
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Dragi părinți și elevi, În contextul politic actual, destul de tulbure, vă anunțăm că nu va exista o deschidere festivă a anului școlar. ...
-
· LANSARE APEL ACHIZITIE ECHIPAMENTE IT&C IN PROIECTUL -PNRR-SmartLabs ...
-
Activitati din laboratorul de gastronomie
-
ANUNT INSCRIERE BACALAUREAT 2025 PENTRU CANDIDATII DIN ANII ANTERIORI CENTRE PENTRU PROBE ...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.