OFERTA EDUCATIONALA 2021-2022
· Învățământ profesional dual
· Cifra de școlarizare
· Alaturi de noi invatati o meserie
TARGUL DE OFERTE EDUCATIONALE PENTRU INVATAMANTUL PROFESIONAL SI TEHNIC 2021-2022
Activitatea 1. Produse de patiserie tradiționale-aplicație practică - 18 mai 2021, Prof.Organizatori / Responsabili - Azis Kamer-Birsen Menat Muteber
Activitatea 2. Secretele artei culinare-aplicație practică- 19 mai 2021, Prof.Organizatori / Responsabili - Bedeleanu-Haneș Ana Maria Grădinariu Lăcrămioara
Activitatea 3. Tehnici de decorare a sălii de servire - practică demonstrativă - 20.05.2021, Prof.Organizatori / Responsabili - Onea Cristina - Asănăchescu Sofia
Sesiune de informare cu participarea reprezentanților partenerilor economici din domeniul industriei alimentare și turism și alimentație cu tema ,, Meseria potrivită, un viitor sigur!- Workshop"-Prof.Organizatori / Responsabili -Curtomer Semra, Iordache Carmen, Boldea Lavinia
Activitatea 4. Viitori ospătari-învățăm, cunoștem, aplicăm-aplicație practică -Activitate practică demonstrativă -26.05.2021 Prof.Organizatori / Responsabili-Hăinaru Alina, Zelca Camelia
Activitatea 5. Dulciuri tradiționale bucătăriei românești-aplicație practică - Se va realiza împreună cu elevii o expoziție de dulciuri tradiționale realizate de elevi în laboratorul de gastronomie, Prof.Organizatori / Responsabili- Smarandache Daniela,Saioc Marian
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.